Bowling De Ploeg

Bowlen, kegelen & schieten

Bowling De Ploeg is een sfeervol, multifunctioneel bedrijf waar naast het populaire bowlen [6 banen] mogelijkheden zijn om te kegelen [6 banen], sportschieten, uw bedrijfsuitje te vieren of gewoon met familie en vrienden gezellig uit te gaan.
Er zijn aantrekkelijke arrangementen, inclusief borrelen en dineren, voor een klein groepje en voor grote gezelschappen. Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen van onze bowlingarrangementen. Naast de bowlingarrangementen is er ook de mogelijkheid om intiem te dineren in ons Hotel Café Restaurant. Voor vragen en speciale wensen kunt u ons altijd bellen. Tel: 0315 - 24 28 41

Vindt u bowlen leuk? Elk jaar is er een competitie - van september t/m april - tussen teams bestaande uit vrienden, bedrijven, familie of buurten. Informeer naar deze leuke competitie. Ons bowlingcentrum is zes dagen in de week geopend en van juli t/m augustus gesloten.

Op woensdagavond is de vaste speelavond van Bowling Vereniging Varsseveld, voor meer informatie klikt u hier.

Voor een feestje van 30 tot ± 80 personen bij Bowling De Ploeg is het aangrenzende, intieme LoungeCafe de Molen beschikbaar.